OVER ONS

OVER VOEDSELPARADIJS

Voedselparadijs is een blog voor de weloverwogen eter. Eentje die niet zomaar iets in zijn of haar mond kan stoppen, zonder erbij na te denken wát dat nu precies is. De weloverwogen eter is geen kritische eter, maar een oplettende eter. Voedselparadijs biedt recepten die voornamelijk fructosevrij zijn, maar houdt daarbij ook graag rekening met lactose en/of tarwe. Alles in de hoop dat de weloverwogen eter wat zorgelozer kan genieten.

OPRICHTING

Mijn naam is Juliette en ik ben oprichtster van Voedselparadijs. Een afgestudeerde communicatiefreak met een onuitputtende passie voor eten en schrijven. Dé perfecte combinatie voor een foodblog! Ik kan geen fructose verdragen, en eet dan ook geen vruchtensuikers- en geraffineerde suikers. Dit blog is ontstaan omdat er weinig recepten te vinden zijn voor mensen die leiden aan een fructose intolerantie of HFI (Hereditary Fructose Intolerance). Een zeldzame aandoening met een grote impact op iemand zijn of haar eetpatroon. Voor mij is de tijd aangebroken dat ik graag mijn ervaringen, ideeën en recepten met anderen wil delen. Daar komt bij dat er nog veel meer allergieën zijn. Daarom richt ik me ook zoveel mogelijk op lactose-, en tarwevrije recepten. Voedselparadijs heet mensen zonder allergie ook van harte welkom. Misschien wil je graag je levensstijl veranderen, bewuster gaan eten of ben je gewoon op zoek naar een makkelijk, snel en vooral lekker gerecht: ook dan ben je hier aan het juiste adres!

TOVER JIJ SAMEN MET MIJ JE KEUKEN OM TOT EEN VOEDSELPARADIJS?