ABOUT

OVER VOEDSELPARADIJS

Voedselparadijs is een blog voor de weloverwogen eter. Eentje die niet zomaar wat in zijn of haar mond kan stoppen, zonder erbij na te denken wát het nu precies is. Welke ingrediënten er  bijvoorbeeld in zitten en of het lichaam erop gaat reageren. De weloverwogen eter is geen kritische eter, maar een oplettende eter. Voedselparadijs biedt recepten die en/of fructose-, lactose-, en tarwevrij zijn. Zodat de weloverwogen eter wat zorgelozer kan genieten.

OPRICHTING

Mijn naam is Juliette en ik ben oprichtster van Voedselparadijs. Ik ben een communicatiestudente en heb een passie voor eten en schrijven. Een goede combinatie voor een foodblog dus! Daarnaast kan ik geen fructose verdragen, wat inhoud dat ik geen vruchtensuikers- en toegevoegde suikers mag hebben. Dit blog is ontstaan omdat er weinig recepten te vinden zijn voor mensen die leiden aan een fructose intolerantie of HFI (Hereditary Fructose Intolerance). Een zeldzame aandoening met een grote impact op iemand zijn of haar eetpatroon. Voor mij is de tijd aangebroken dat ik graag mijn ervaringen, ideeën en recepten met anderen wil delen. Daar komt bij dat er nog veel meer allergieën zijn. Daarom heb ik besloten mij ook te richten op lactose-, en tarwevrije recepten. Voedselparadijs heet mensen zonder allergie ook van harte welkom. Misschien wil je graag je levensstijl veranderen, bewuster gaan eten of ben je gewoon op zoek naar een makkelijk, snel en vooral lekker gerecht; ook dan ben je hier aan het juiste adres!

TOVER JIJ SAMEN MET MIJ JE KEUKEN OM TOT EEN VOEDSELPARADIJS?

 

Advertisements