Zilvervliesmix van Lassie

Van een echte nazomer kunnen we wel spreken. Officieel is het al “herfst” maar je slippers, bikini en zomerjurkje hoeven deze week in ieder geval de kast nog niet in! Veel mensen zijn echter gewoon aan het werk of gaan naar school. Vaak is koken dan ook niet hetgeen waar je de hele dag naar uit hebt gekeken. Daarbij heb ik met warm weer nooit zoveel trek in een zware en warme maaltijd.

Misschien heb ik iets wat je wél lekker vindt met warm weer. Een maaltijdsalade met zilvervliesrijst, spelt én quinoa. Nee, deze drie vezelsoorten heb ik niet één voor één gekookt. Het is namelijk een super lekkere zilvervliesmix van Lassie. Ideaal dat deze mix geen tarwe bevat, maar toch gezond en vezelrijk is. Ik maakte er een makkelijke maaltijd van en combineerde dit met wat groente en gerookte kipfilet.

Ingrediënten (2 personen):

  • Zilvervliesmix van Lassie
  • 1 gerookte kipfilet
  • Uitgebakken spekjes
  • 1 broccoli
  • 200 gram sperziebonen
  • Tons Majoneis
  • Peper

Bereidingswijze (15 minuten):

Stap 1: Dop de sperzieboontjes en snijd de broccoli in stukjes. Kook ze vervolgens beetgaar.

Stap 2: Kook de zilvervliesmix van Lassie ±8 à 10 minuten.

Stap 3: Snijd ondertussen de gerookte kip in blokjes. Ik zou ongeveer een stuk van 125 gram gebruiken, aangezien je ook nog spekjes door de maaltijd heen doet.

Stap 4: Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar. En voeg 1 à 2 eetlepels mayonaise toe aan het geheel. Uiteraard zou je ook een ander soort sausje kunnen toevoegen of de maaltijd naturel kunnen eten.

Je kunt deze salade al eerder klaarmaken en vervolgens even opwarmen of koud opeten. Hij doet het ook goed als lunch op het werk 🙂

Ik vind deze zilvervliesmix van Lassie echt een aanrader. Wil je er nu meer over weten of meer producten van Lassie bekijken? Klik dan hier.

Smakelijk eten! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s