NEW: Potato Dippers

Hi guys, afgelopen weekend testte ik iets nieuws; Potato Dippers van Lamb Weston. Naast het feit dat deze leuke aardappeltraktaties super handig zijn om mee te dippen, smaken ze ook nog eens heel erg lekker! Een prima bijgerecht of tof voor bij de borrel. Misschien ben je al bekend met de producten van Lamb Weston, misschien ook niet. Zo niet, dan raad ik ze je echt aan. Mijn andere favoriet zijn namelijk de Twisters, van die krulfrietjes word ik iedere keer weer vrolijk als ze krokant op mijn bordje zie liggen.

Uiteraard moest er wel wat bij om te dippen. Ik maakte een frisse guacamole en hoe jij die maakt kun je hieronder vinden.

Ingrediënten: 4 personen – 10 minuten

  • 2 avocado’s
  • 1 teen knoflook
  • Limoen
  • Sjalot
  • 2 tomaten
  • Eetlepel olijfolie

Bereidingswijze:

Hoe je dit maakt is erg gemakkelijk. Snijd de avocado, knoflook en sjalot in stukjes. Voeg het sap van de limoen en de olijfolie toe. Mix dit alles tot een glad mengsel met de staafmixer. Snijd vervolgens de tomaten in kleine blokjes (haal het vruchtvlees weg). Roer door en tada je guacamole is klaar.

Dit receptje is lactose- en tarwevrij. Helaas bevatten de Potato Dippers een kleine hoeveelheid dextrose. Daarnaast gebruik ik tomaten en daarvoor geldt dat er een lage hoeveelheid fructose aanwezig is. Hiervoor raad ik je aan zelf uit te proberen of dit voor jou werkt en mogelijk is, indien je allergisch bent voor fructose.

Hopelijk gaan jullie deze nieuwe lekkernij ook snel uitproberen, en mijn frisse guacamole natuurlijk ook..

Liefs, Juliette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s